Antena 3 CNN Life Rochia de mireasa, elementul care conteaza enorm pentru succesul petrecerii!

Rochia de mireasa, elementul care conteaza enorm pentru succesul petrecerii!

Rochia de mireasa, elementul care conteaza enorm pentru succesul petrecerii!
31 Aug 2018   •   14:10

Nunta este evenimentul cel mai important din viața unei persoane, fiecare dintre noi dorind ca acest moment sa fie unul deosebit care să rămână în memoria celor implicați drept unul special. Poate mai mult decât oricine, partea feminina implicate, adică mireasa, trăiește ca nimeni altcineva toate aceste momente unice din viața sa. 

Rochia de mireasa este printre primele tinte pe care aceasta le fixează încă din fazele de început ale planificării nuntii, astfel că un magazin rochii de mireasa la comanda este prima locatie pe care isi pune în gând să o viziteze. Stim cu toții cata emoție degaja un astfel de moment și cât de multă implicare necesita din partea mirilor.

Chiar daca pare o alegere ușor de făcut, alegerea rochiei de mireasa poate fi o adevărată piatra de incercare pentru miri. Tot timpul, mireasa va avea impresia că ceva nu se potrivește, că nu este culoarea potrivită sau că nu se potrivește croiala. Vorbim aici despre rochiile pe care le găsești in magazine, insa exista posibilitatea ca acest accesoriu vestimentar de sărbătoare sa fie comandat si altfel, misiunea de a alege rochia potrivită putand deveni una mult mai ușoară. Cand spunem altfel, ne referim la rochiile croite pe comanda.

Chiar daca multe idei iti zboara prin cap si nu stii la ce model de rochie sa te opresti, trebuie sa intelegi ca nimic nu ti se va potrivi mai bine decat o rochie care sa degaje originalitate, sa arate invitatilor ca, intr-adevar, este ceva cu adevarat unic. Folosind ca sursa de inspiratie alte modele pe care le-ai mai vazut, poti combina unele dintre aceste idei pentru a ajunge la un rezultat cu totul neobisnuit si cu adevarat original.

Cel mai bine este sa indraznesti a visa iar, daca visul tau va capata contur, pune totul pe o foaie si alege sa discuti cu specialistii de la croitoriepicasso.ro, unde visul tau poate deveni realitate. In mod sigur, profesionistii de aici vor sti cum sa croiasca modelul tau preferat.

Pentru a ajunge la rezultatul dorit, este bine sa stabilesti inca de la inceput ce fel de nunta iti doresti. Este o nunta formala sau va fi una tematica? Daca, de pilda, vei avea parte de o nunta care se va desfasura in exterior, in niciun caz sa nu te gandesti ca poti adopra un stil relaxat, alegand o rochie batuta in pietre si plina de dantela. In momentul in care mergi sa alegi rochia, tine cont de numarul persoanelor pe care le iei cu tine pentru a te ajuta cu sfaturi.

Stim foarte bine ca multe pareri pot distorsiona atentia persoanei care alege. Astfel ca este indicat sa alegi una sau doua persoane care sa te insoteasca la cumparaturi. Cu cat sunt mai multi oameni in jurul tau, cu atat decizia ta va veni mai greu si iti va fi mult mai dificil sa te hotarasti.

S-ar putea sa fii atat de hotarata sa iti alegi o rochie si sa vrei sa scapi cat mai repde de drumuri, incat sa te decizi sa alegi prima rochie care iti iese in cale. Nu face aceasta greseala. E bine sa cauti si sa incerci mai multe stitluri. Nimeni nu este atat de norocos sa gaseasca ceea ce ii place inca din prima clipa. Imbraca, probeaza mai multe modele si alege ceea ce crezi ca te defineste.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close