Antena 3 CNN Life "Mi-a distrus viața". Secretul dureros pe care l-a ținut ascuns un bărbat față de iubita sa

"Mi-a distrus viața". Secretul dureros pe care l-a ținut ascuns un bărbat față de iubita sa

Viața unei femei, care credea că și-a găsit sufletul pereche, a luat o întorsătură dramatică, după ce a aflat, din întâmplare, secretul pe care partenerul său l-a ținut ascuns timp de cinci ani.

"Mi-a distrus viața". Secretul dureros pe care l-a ținut ascuns un bărbat față de iubita sa
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2023   •   22:29

Viața femeii din Italia, acum în vârstă de 50 de ani, a fost schimbată radical, după ce a avut o relație cu un bărbat pe care îl cunoștea încă din copilărie.

Femeia s-a îndrăgostit de omul cu care spera să rămână pe vecie la vârsta de 43 de ani, însă cei cinci ani petrecuți împreună s-au dovedit a fi o mare minciună.

Adevărul a ieșit la iveală abia când bărbatul a suferit un accident de mașină și a trebuit să fie transportat la spital, unde a declarat că este infectat cu HIV și cu hepatita C.

"Am aflat din întâmplare. Și dacă nu s-ar fi întâmplat așa, probabil că nu aș fi aflat vreodată.

Citește și: Secretul pentru o viaţă îndelungată fără boli

El suferise un accident de mașină și mă sunase să-l ajut. L-am întâlnit și am așteptat împreună ambulanța, apoi am mers împreună la urgențe.

După ce a făcut triajul pentru internare, mi-a dat niște hârtii medicale în mână. Acolo am citit că pacientul tocmai declarase că era pozitiv la HIV și hepatita C de peste zece ani, iar viața mea s-a schimbat pentru totdeauna”, a povestit femeia.

Se pare că bărbatul și-a infectat iubita în mod intenționat, motivul pentru care a ținut secretul fiind, după cum afirmă femeia, acela de a nu o pierde.

"La început a negat, apoi a spus că mi-a ascuns-o de teamă să nu mă piardă: dar eu l-aș fi iertat. Mi-a distrus viața, acum nu mă face fericită să știu că va merge la închisoare”, a mai spus italianca.

Bărbatul de 52 de ani a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă și i s-au perceput despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, însă femeia afirmă că aceste sancțiuni nu îi vor aduce sănătatea înapoi.

"Sunt fericită pentru că vocea mea a fost auzită. Dar durerea este atât de mare, viața mea a fost distrusă. Și nici pedeapsa de opt ani, nici plata provizorie de 100.000 de euro nu-mi pot reda sănătatea pe care mi-a luat-o", a mai mărturisit femeia, potrivit Le Reppublica, citat de Observator.

×
Subiecte în articol: Italia femeie infectat cu HIV
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close