Antena 3 CNN Life Lidia Fecioru dezvăluie semnele că un bărbat te place, dar se teme să o arate

Lidia Fecioru dezvăluie semnele că un bărbat te place, dar se teme să o arate

Lidia Fecioru dezvăluie semnele că un bărbat te place. Sunt oameni cărora nu le este ușor să-și exprime sentimentele. Au teama de a fi respinși și își blochează sentimentele! Care sunt semnele care arată adevărul?

Lidia Fecioru dezvăluie semnele că un bărbat te place, dar se teme să o arate
Sursa foto: Antena 3
01 Aug 2020   •   19:29

Lidia Fecioru a vorbit sâmbătă, la emisiunea ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, despre semnele care arată că cineva te place. Vei observa cel puțin un semn, dacă le oferi atenție! Sunt mai multe indicii care arată că îi place de tine, dar îi e frică să dezvăluie adevărul.

Printre aceste semne, comportamentul contradictoriu! Azi te privește întreaga zi, mâine nu dă niciun semn. Este nervos alături de tine, agitat, se înroșește la față. 

Știai asta? Lidia Fecioru dezvăluie semnele că un bărbat te place, dar se teme să o arate

Semne că te place, dar se teme

Un bărbat care place o femeie va vrea să o impresioneze. Comportamentul său se va schimba imediat ce observă că ești prin preajmă.

Te ascultă când vorbești despre probleme, te ajută(...). Se uită insistent și apoi își întoarce privirea. În compania altor persoane, e agitat și gelos”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă seară, la Antena 3.

Poate nu știai dar dacă un bărbat te place, expresiile sale faciale devin prietenoase. Privirea devine mai caldă, iar dacă este emotiv, se poate chiar să transpire!

Semne că ai mai întâlnit pe cineva într-o altă viață. Ce simți la o reîntâlnire karmică

"De multe ori zici că urăști fără motiv. Simți o repulsie imediată fără motiv. Sau simți o bucurie fără motiv. Sunt sentimente pe care nu le putem explica într-un prim contact cu o persoană".

"Există și conexiune telepatică. De multe ori oamenii spun aceleași cuvinte, aceleași idei sau îți spun o frază în același timp. Există și un puternic sentiment de deja-vu. Uneori poți avea impresia că știi foarte multe despre o persoană de cum o vezi. Poate chiar poți să spui multe despre ea, fără să mai fi văzut vreodată". 

"Sunt momente când recunoști ochii. Spui că ochii aceia i-ai mai văzut cândva, chiar dacă nu cunoști persoana", a spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru semne Adevăruri ascunse
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close