Antena 3 CNN Life Tendinţele anului 2015 în materie de nunţi. Ce trebuie să ştie viitoarele mirese

Tendinţele anului 2015 în materie de nunţi. Ce trebuie să ştie viitoarele mirese

Tendinţele anului 2015 în materie de nunţi. Ce trebuie să ştie viitoarele mirese
de O.P.    |    03 Feb 2015   •   13:08

Tendinte nunta 2015 - un domeniu de mare interes pentru femeile care urmeaza sa fie mirese anul acesta. Va prezentam un ghid cu ce "se poarta" anul acesta in materie de nunti.

Tendinte nunta 2015: vechiul este "noul nou"

Anul acesta, clasicul revine in forta in materie de nunti. Dar nu orice fel de clasic, ci clasicul britanic. Ce presupune acesta? In primul rand, nunta in aer liber, in gradina, care incepe de dupa-amiaza, nu seara. Totodata, simplitatea este cuvantul-cheie in tendintele de nunta in 2015. Intr-un cadru restrans, in gradina in care este organizata petrecerea de nunta se impun mesele si scaunele descoperite, fara huse si fata de masa, eventual chiar din lemn sau din metal (evident, nu plastic!). In trend sunt scaunele chiavari, din lemn, simple si neacoperite de niciun fel de husa sau funde.

Tendinte nunta 2015: preferintele florale ale anului

Pe langa trandafirii care nu se demodeaza niciodata, la mare cautare sunt florile naturale de gradina cum ar fi hortensiile, bujorii si daliile. Practic, tendinte nunta 2015 in materie de aranjamente florale echivaleaza cu flori mari, cu aspect cat mai natural, chiar usor batut si trecut de vreme. Prin urmare, buchetele si aranjamentele florale de nunta in 2015 care sunt perfect asezate, "date cu fixativ" (uneori si la propriu), nu mai au ce cauta pe mesele de petrecere anul acesta.

Tendinte nunta 2015: cat mai mult verde in meniu

Pe langa preparatele principale de nunta in materie de gastronomie care trebuie sa contina cat mai multe verdeturi, acestea trebuie sa se regaseasca si in bauturile de tip cocktailuri in tendintele de nunta in 2015. Spre exemplu, menta, frunza de lamaie si chiar si iedera isi pot gasi loc in fel de fel de preparate de bauturi alcoolice sau nonalcoolice in meniul de nunta.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: nunti
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close