Antena 3 CNN Life Teo Trandafir s-a decis în privința vaccinului: ”O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul...!”

Teo Trandafir s-a decis în privința vaccinului: ”O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul...!”

Teo Trandafir este hotărâtă să se vaccineze împotriva coronavirusului, în ciuda faptului că este convinsă că va genera ”o mică isterie” prin această decizie.

Teo Trandafir s-a decis în privința vaccinului: ”O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul...!”
Sursa foto: Facebook / Teo Trandafir
de Laura Dinu    |    13 Ian 2021   •   08:00

”O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată și cu rapel făcut cât mai curând. În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție. Mi-am făcut și vaccinul antigripal”, a declarat Teo Trandafir pentru Ciao.ro

De ce nu se vaccinează, momentan, IPS Teodosie? "Pot eu să garantez cât durează imunizarea în urma acestui vaccin?"

IPS Teodosie a spus la Antena 3 că suferă de o alergie şi că medicul, momentan, nu îi recomandă vaccinarea anti-COVID, dar că acest lucru se poate schimba. Întrebat dacă va recomanda altora vaccinarea, Arhiepiscopul Tomisului a evitat un răspuns clar.

Arhiepiscopul Tomisului s-a arătat reticent în ceea ce priveşte vaccinarea anti-COVID şi spune că momentan nu se va imuniza pentru că suferă de o alergie. 

"Spun a zecea oară, eu deocamdată, nu, pentru că am alergie şi medicul nu mi-a recomandat încă. Noi nu avem nişte rezultate pertinente ca să spunem hotărâţi:Faceţi vaccinul! Au existat multe neajunsuri, efecte secundare chiar categorice şi de aceea noi trebuie să lucrăm cu multă grijă şi atenţie. Noi lăsăm libertatea fiecăruia, fiecare are conştiinţă şi mai ales, medicii au specializarea cuvenită şi pot să-i coordoneze pe credincioşi".

Totuşi, IPS Teodosie a dat de înţeles că dacă va primi recomandarea medicului s-ar putea vaccina: "E firesc, tot ce este logic şi conştiinţa îmi spune, voi face la timpul cuvenit"

"Acest vaccin pe care trebuie să-l facă cei care doresc nu are nişte indicaţii complete. Cum să-l accepţi, dacă spune că prezintă imunitate o lună, două, trei? Cât produce anticorpi boala. Nu sunt indicaţii cum trebuie. Pentru că nici specialiştii nu l-au experimentat. Eu cum să-l recomand, dacă ştiu aceste lucruri reale? Pot eu să garantez cât durează imunizarea în urma acestui vaccin?

Specialiştii ar trebui să fie mai precişi în ceea ce împărtăşesc pacienţilor. Sigur, nici ei nu ştiu tot. Este un remediu, pe unii i-a ajutat, de aceea este libertatea fiecăruia să-l facă, dar noi slujitorii, care lucrăm cu adevărul suprem, nu putem să relativizăm îndemnurile noastre. De aceea am spus că este relativ vaccinul. Are diferite manifestări. Sunt oameni cu tensiune, sunt femei gravide, sunt oameni cu boli foarte grave.

Am văzut că la unii oameni cu boli foarte grave, s-a asociat la boală actuala boala. Aşa se asociază şi vaccinul acesta. Cel ce a fost negativ când a făcut vaccinul a devenit bolnav după patru zile. Sunt efecte foarte nebănuite, neaşteptate. Trebuie să fim prudenţi", a spus IPS Teodosie la Antena 3.

 

 

×
Subiecte în articol: Teo Trandafir
Parteneri
Vreme severă în România! Ploi torențiale, furtuni și grindină
x close