Antena 3 CNN Life Topuri Cele mai scumpe case din lume

Cele mai scumpe case din lume

Cele mai scumpe case din lume
de S.T.    |    30 Oct 2015   •   21:10

Rancho San Carlos din California valorează 125 milioane de dolari. Are 12 dormitoare şi 13 băi. Pereţii sunt acoperiţi cu plăci de lemn sculptat, iar în sufragerie există două şeminee. Proprietarul are două grajduri pentru cai, dar şi un manej. De asemenea, pe proprietate există plantaţii de lămâi galbene şi verzi, portocale şi avocado. Beverly House a fost scoasă iniţial la vânzare, însă proprietarul a ajuns la concluzia că e mai bine să o înhirieze cu 600.000 $ pe lună. Casa este construită în stil italian, are două dormitoare duble şi mai multe apartamente pentru invitaţi, o sală de biliard, un teren de tenis cu nocturnă şi propriul spa.

Le Palais Royale din Florida este cea mai scumpă locuinţă din Statele Unite. Costă 139 milioane de dolari şi se întinde pe aproape 5.600 de metri pătraţi. Doar scara de la intrare, din marmură cu balustrade din fier şi foiţă de aur, costă 2 milioane de dolari. Are 11 dormitoare şi 17 băi. În camera de zi, există un televizor 3D fixat într-un acvariu. Bucătăria este din mahon cu foiţă de aur. Afară există 6 cascade şi o piscină infinity. Cu bar.

Cea mai scumpă locuinţă din lume e în India, se numeşte Antila, costă un miliard de dolari, iar din exterior pare cea mai urâtă construcţie ridicată vreodată. Are 27 de etaje, 37 de mii de metri pătraţi, un garaj pentru 168 de maşini şi trei helioporturi. În hol, există 9 lifturi. De asemenea, în locuinţă există un centru spa, dar şi un templu, unde proprietarii se roagă zilnic. Casa este ornată cu marmură, cristal şi perle.

Sursa: Observator.tv

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close