Antena 3 CNN Life Topuri "Solo Per Due", restaurantul cel mai mic şi mai exclusivist din lume

"Solo Per Due", restaurantul cel mai mic şi mai exclusivist din lume

"Solo Per Due", restaurantul cel mai mic şi mai exclusivist din lume
20 Aug 2013   •   15:27

Dacă sunteţi în căutarea celei mai exclusiviste cine oferită de un restaurant, trebuie să vă opriţi la "Solo Per Due", un local micuţ din localitatea Vacone, Italia, care nu are decât o singură masă disponibilă şi doar două scaune.

Aşadar, "Solo Per Due" (Doar pentru doi) este cel mai mic restaurant din lume, care acceptă la masă doar două persoane în incintă. Este unic şi reprezintă o destinaţie foarte populară pentru turiştii din întreaga lume, în special pentru îndrăgostiţi.
Aici nu veţi sta niciodată la coadă pentru o masă, nu există ture şi nici listă de aşteptare. Totuşi, pentru a face o rezervare aici poate fi o adevărată provocare, mai ales de Valentine’s Day.

Doar 1500 de persoane au reuşit să treacă pragul acestui restaurant, iar exclusivitatea de care se bucură clienţii se justifică prin preţuri. Costul pentru o rezervare de două persoane este de 500 de euro, fără să fie inclus preţul băuturilor servite.
Oaspeţii care ajung la "Solo Per Due" se bucură de o intimitate adevărată şi primesc mereu toată atenţia chelnerilor şi bucătarilor, ceea ce garantează o experienţă de neuitat.

"Solo Per Due" este amplasat într-o clădire din secolul 19, aproape de ruinele casei unde odinioară a locuit poetul latin, Horatiu.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close