Antena 3 CNN Life Topuri Topul celor mai apreciate oraşe de tinerii din întreaga lume

Topul celor mai apreciate oraşe de tinerii din întreaga lume

Topul celor mai apreciate oraşe de tinerii din întreaga lume
14 Oct 2013   •   17:32

Site-ul independent list25 a realizat un top al celor mai atractive oraşe pentru tinerii din întreaga lume.

Printre primele în top10 se află Viena (Austria), Geneva (Elveţia), Dubai (Emiratele Arabe Unite), La Valetta (Malta) şi New York (SUA).

Pe primul loc, potrivit clasamentului, se situează capitala Austriei, Viena. "Oraşul visurilor" sau "Oraşul muzicii", Viena are aproape tot ce şi-ar dori tinerii dintr-un oraş: istorie, cultură, economie, mediu, etc.

Pe locul doi s-a situat metropola americană New York. "Oraşul care nu doarme niciodată" oferă o varietate largă de posibilităţi în toate domeniile legate de viaţa de zi cu zi. Cu peste 800 de limbi vorbite de o populaţie culturală pstriţă, New Yorkul este unul dintre cele trei "centre de comandă" ale economiei mondiale.

Deloc surprinzător, La Valetta, capitala Maltei încheie topul primelor trei locuri apreiciate de tineri. De fapt aici nu vorbim de un oraş, ci mai degrabă de întreaga insulă din Marea Mediterană.
Plaje exotice, cluburi de noapte, restaurante şi resorturi exclusiviste, atrag aici sute de mii tineri, în special din Marea Britanie.

La Valetta, Malta
Numită "Insula Mierii", Malta este şi unul dintre cele mai mici state din lume, iar conform diferitor studii, locuitorii săi sunt cei mai generoşi din lume.

×
Subiecte în articol: orase tineri
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close