Antena 3 CNN Life Trucuri pentru o dietă de succes. Ce să faci ca să slăbești corect

Trucuri pentru o dietă de succes. Ce să faci ca să slăbești corect

Trucuri pentru o dietă de succes. Ce să faci ca să slăbești corect
Sursa foto: Pixabay
31 Mai 2018   •   12:09

O dietă nu e deloc ușor de ținut, mai ales dacă te hotărăști să pierzi un număr de kilograme după o perioadă în care nu prea ai respectat nicio regulă de alimentație sănătoasă.

Ori de câte ori întâmpini dificultăți în dieta ta, încearcă să aplici aceste mici trucuri, care te vor ajuta să nu te abați de la regulile foarte stricte ale unei diete:

-Niciodată nu sări peste micul dejun. Chiar dacă ai impresia că poți mânca acea masă în altă parte a zilei, consumând practic același număr de calorii, de fapt, faci o mare greșeală. Să mănânci seara ceea ce ar fi trebuit să mănânci dimineața este cel mai rău lucru pe care îl poți face. 

-Dacă pauza între mic dejun și masa de prânz este mai mare de patru ore, atunci ideal ar fi să îți pregătești o gustare. Ai grijă ca aceasta să nu depășească 100 de calorii și să echilibreze cumva meniul zilnic.

-Nu amâna prânzul mai mult de ora două. Orice masă de prânz, chiar și una sănătoasă, mâncată după această oră încetinește procesul de slăbire, fapt dovedit deja științific.

-Nu mânca după ora șapte seara! Un studiu a dovedit că oamenii care nu mănâncă nimic în intervalul 7 seara-6 dimineața pierd mai ușor kilogramele în plus.

Sursa: clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: dieta kilograme mic dejun paza pranz trucuri
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close