Antena 3 CNN Life Tudor Chirilă a anunțat că angajații din sectorul cultural vor ieși în stradă: Voi ieși să cer compensare pentru lunile în care statul nu m-a lăsat să muncesc

Tudor Chirilă a anunțat că angajații din sectorul cultural vor ieși în stradă: Voi ieși să cer compensare pentru lunile în care statul nu m-a lăsat să muncesc

Tudor Chirilă a explicat, într-un live pe Facebook, că el și colegii săi din sectorul cultural pun la cale ample proteste, dar cu distanțare. Chirilă a atacat și Biserica, acuzându-o că nu respectă normele sanitare.

Tudor Chirilă a anunțat că angajații din sectorul cultural vor ieși în stradă: Voi ieși să cer compensare pentru lunile în care statul nu m-a lăsat să muncesc
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    30 Mar 2021   •   19:42

Chirilă e de părere că președintele și premierul nu au pic de empatie pentru cei care lucrează în sectorul cultral și se fac că nu există.

”Eu nu am ieșit niciodată în stradă pentru că m-a scos un partid. Sunt extrem de frustrat că președintele Iohannis și premierul Cîțu se uită fără niciun fel de empatie ca și când sectorul cultural nu există. Sectorul cultural la asta va ajunge, să ieșim în stradă, dar cu distanțare.

Voi ieși în stradă ca să cer compensare pentru lunile în care statul nu m-a lăsat să muncesc. Nu sunt mulțumit de modul în care pandemia e gestionată de către autorități.

Nu este vorba că iau COVID, dacă mă duc la protest, ci că dau COVID, despre asta e vorba. Nu înțeleg ce a rezolvat violența din Piața Unirii. Virusul nu pleacă dacă spargem vitrine sau stăm în stradă.

Înțeleg că politicienilor le e frică de Biserică și le țin deschise. ”, a mai spus Tudor Chirilă.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close