Antena 3 CNN Mediu Biodiversitate Imagini cu un grup de ursuleți la "grădiniță", publicate de orfelinatul de urși din Munții Hășmaș

Imagini cu un grup de ursuleți la "grădiniță", publicate de orfelinatul de urși din Munții Hășmaș

Reprezentanții centrului de reabilitare pentr urși orfani Bear Again, din Munții Hășmaș, au publicat astăzi imagini cu un grup de ursuleți care se joacă într-un țarc din pădure. "Bun venit la grădinița urșilor orfani!", au scris aceștia.

Imagini cu un grup de ursuleți la "grădiniță", publicate de orfelinatul de urși din Munții Hășmaș
Sursa foto: Facebook/ Bear Again
de Mia Lungu    |    19 Mai 2022   •   13:36

"Cei 8 pui pe care i-am luat în grijă în acest an se află în primul țarc din pădure. Toți se descurcă bine și cresc rapid. Deocamdată îi hrănim cu o formulă specială de lapte, de 3 ori pe zi, și beau aproximativ 30 de litri din ea", au scris cei de la Bear Again, pe Facebook.

"În această mică incintă puii pot socializa, se pot juca împreună pentru a-și dezvoltă abilitățile înnăscute și pentru a forma un grup. Vor rămâne aici până la sfârșitul lunii iulie, când îi vom transfera într-o incintă mai mare și mai sălbatică", au mai precizat aceștia.

Bear kindergarten

Welcome to the orphan bear kindergarten! The 8 cubs that we took into our care this year so far are in the first enclosure in the forest. They are all doing good and are growing fast. For now we are feeding them with a special milk formula 3 times a day and they drink about 30 liters of it. In this small enclosure the cubs can socialize, play together to develop their inborn skills and form a bonded group. They will stay here until the end of July when we will transfer them to a larger, wilder enclosure. If you wish to help our project you can make a donation here: https://donorbox.org/adoptabear

Posted by Bear Again Rehabilitation Center for Orphan Bears on Wednesday, 18 May 2022

Bear Again funcționează din 2004, în Munții Hășmaș, și este singurul Centru de Reabilitare a Urșilor Orfani din Europa. Acolo au fost reabilitați cu succes și eliberați în sălbăticie peste 150 de pui orfani de urs brun.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close