Antena 3 CNN Mediu Au fost aprobate finanţări de aproape 97 de milioane de lei în Programul “Casa Verde Fotovoltaice” pentru persoanele fizice

Au fost aprobate finanţări de aproape 97 de milioane de lei în Programul “Casa Verde Fotovoltaice” pentru persoanele fizice

La aproape 97 de milioane de lei se ridică cererile de finanţare eligibile din cadrul Programului “Casa Verde Fotovoltaice” pentru persoanele fizice.

Au fost aprobate finanţări de aproape 97 de milioane de lei în Programul “Casa Verde Fotovoltaice” pentru persoanele fizice
Sursa foto: pixabay.com/Franz26
de Georgiana Adam    |    22 Mai 2024   •   17:52

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) informează că au fost depuse cereri eligibile în valoare de 96,68 milioane de lei, pentru persoanele fizice, în cadrul programului "Casa Verde Fotovoltaice".

În cadrul aceluiaşi program, unităţile de cult au transmis solicitări în valoare de 13,94 milioane de lei.

În cazul persoanelor fizice este vorba despre 4.784 de cereri eligibile transmise AFM, iar în ceea ce priveşte unităţile de cult, numărul cererilor este de 697.

Totodată, în cadrul Programului “Rabla Clasic”, au fost publicate noi liste care conţin 588 de dosare aprobate pentru 1.313 autovehicule şi 325 motociclete, în valoare de 22,987 milioane de lei. 

De asemenea, au fost admise patru contestaţii pentru 16 autovehicule şi o motocicletă, în valoare totală de 243.000 de lei.

AFM mai informează că, în cadrul programului "Rabla Plus" au fost aprobate alte 332 de dosare pentru 1.129 de ecotichete, în sumă de 28,24 milioane lei, precum şi şase contestaţii pentru 13 ecotichete, în cuantum de 1,44 milioane de lei.

Totodată, în Programul "Microbuze pentru elevi" a fost publicată o nouă listă ce conţine două contestaţii admise în valoare de 39,99 milioane de lei.

×
Subiecte în articol: AFM Programul Casa Verde Fotovoltaice
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
MAE a refuzat intrarea în țară a unei delegații de la Kremlin. Rusia amenință
x close