Antena 3 CNN Mediu Păduri Proprietarii unei păduri din Maramureș s-au trezit cu copacii rași de pe teren. Suspectat de tăierea ilegală este un candidat la funcția de primar

Proprietarii unei păduri din Maramureș s-au trezit cu copacii rași de pe teren. Suspectat de tăierea ilegală este un candidat la funcția de primar

Descoperire şocantă pentru proprietarii unei păduri dintr-o localitate din Maramureş.O mare parte din pădurea pe care o aveau, a fost pur și simplu rasă de pe suprafața pământului.

Proprietarii unei păduri din Maramureș s-au trezit cu copacii rași de pe teren. Suspectat de tăierea ilegală este un candidat la funcția de primar
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    31 Oct 2022   •   10:05

Proprietarii unei păduri din Remeți Someșpe, comuna Mireșu Mare, s-au trezit cu copacii rași de pe terenul pe care îl dețin. Lemnele erau curățate, stivuite și așteptau doar să fie vândute.

În zonă au sosit mai mulți polițiști, criminaliști din cadrul IPJ Maramureș, dar și reprezentanții Ocolului Silvic care au deschis o anchetă.

Cei care dețin pădurea îl suspectează pe vecinul lor, un fost candidat la funcția de primar, cu care de altfel au mai avut probleme în trecut.

Valoarea prejudiciului nu a fost încă stabilită însă conform primelor informații ar fi vorba de aproximativ 70-100 de metri cubi de lemne, care ar valora între 40-50 de mii de lei.

×
Subiecte în articol: paduri Maramureș copaci suspect primar
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close