Antena 3 CNN Mediu Păduri Șofer prins în timp ce transporta lemn tăiat ilegal cu un autobuz, în Maramureș. Ce sancțiune a primit

Șofer prins în timp ce transporta lemn tăiat ilegal cu un autobuz, în Maramureș. Ce sancțiune a primit

Caz incredibil petrecut pe șoseaua de centură a municipiului Baia Mare în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere Maramureș a oprit pentru control un mijloc de transport în comun.

de Vasile Dale    |    Mia Lungu    |    17 Oct 2022   •   12:15

Polițiștii au rămas fără cuvinte când au găsit în autobuz în loc de călători o cantitate destul de mare de masă lemnoasă.

Șoferul a fost audiat și așa s-a aflat că lemnul fusese luat din zona localității Chechiș, dintr-o pădure privată se pare. Pentru lemnul din autobuz conducătorul auto nu a putut prezenta niciun document de proveniență sau de transport.

Polițiștii au discutat cu cei de la Ocolul Silvic Baia Mare și s-a decis confiscarea lemnului și depozitarea acestuia în depozitul OS Baia Sprie.

Totodată conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru lipsa actelor de proveniență și transport a cantități de 3,03 mc de masă lemnoasă.

×
Subiecte în articol: lemn autobuz sofer Maramureș
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close