Antena 3 CNN Meteo Meteorologii au actualizat prognoza meteo | Cum va fi vremea în acest weekend în România

Meteorologii au actualizat prognoza meteo | Cum va fi vremea în acest weekend în România

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru acest weekend. Elena Mateescu, directorul ANM, a anunţat ce temperaturi vom avea pe regiuni.

Meteorologii au actualizat prognoza meteo | Cum va fi vremea în acest weekend în România
de Claudia Popovici    |    04 Mai 2023   •   17:57

"Mâine o vreme în încălzire, mai ales în partea de sud-est și centru a țării, acolo unde valorile de temperaturi vor urca până la 23 grade, în special, în Banat, în vestul Olteniei, inclusiv în Capitală, o maximă de 20-21 grade în timp ce în partea de vest-nord-vest a țării nu vor fi variații semnificative față de ziua de astăzi.

De altfel, astăzi la această oră înregistrăm cele mai ridicate valori de temperaturi 22 grade în nord-vest, la Săcuieni, 21 grade la Satu Mare, în timp ce în partea de est-sud-est a țării doar 15-16 grade de pildă, în Capitală, cu 13-14 grade pe litoral.

Sâmbătă vorbim de o vreme ușor răcoroasă în Moldova și în estul Transilvaniei, în timp ce în restul țării, de asemenea, o vreme frumoasă, cu maxime de până la 22-23 grade, în timp ce în cea mai mare parte a Moldovei și în zona de est a Transilvaniei, maxime care nu vor depăși 15-16 grade.

Acest ecart al valorilor de temperaturi va fi în aceleași limite și pentru ziua de luni și chiar fi prima jumătate a săptămânii viitoare", a spus Elena Mateescu, director ANM, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN. 

Citeşte şi: România la intersecţia a două mase de aer - una din Africa, una de la Polul Nord. Cât mai ţine frigul

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close