Antena 3 CNN Meteo Avertizare meteo! Cod galben de ploi și vijelii în București și trei județe din țară

Avertizare meteo! Cod galben de ploi și vijelii în București și trei județe din țară

Meteorologii au emis în această seară o avertizare de cod galben de ploi și vijelii în București și trei județe din țară.

Avertizare meteo! Cod galben de ploi și vijelii în București și trei județe din țară
Sursa foto: Pixabay
de Ioana Mircea    |    17 Iun 2023   •   22:27

O avertizare meteo, vine în această seară din partea meteorologilor, în București, județul Ilfov, județul Prahova și județul Dâmbovița.

Este cod galben de ploi și vijelii în București, valabil până la ora 23.30. Sunt anunțate averse care vor acumula peste 15-20 de litri pe metru pătrat. Totodată, sunt anunțate descărcări electrice și intensificări ale vântului.

În județul Ilfov este anunțat cod galben de ploi și vijelii, valabil și el tot până la 23.30. Aici, cantitățile de apă vor înregistra între 25 și 35 de litri pe metru pătrat.

Sub acest cod galben intră localățile Balotești, Ciolpani, Corbeanca, Dascălu, Moara Vlăsiei, Periș, Snagov, Tunari.

Citește și: Cod roșu de ploi torențiale și descărcări electrice! Lista localităților vizate de avertizarea meteo

În județul Prahova, este anunțat cod galben de ploi și vijelii în localitățile Ariceștii Rahtivani, Balta Doamnei, Bărcănești, Brazi, Cocorăștii Colț, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Florești, Gorgota, Mănești, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Șirna, Târgșoru Vechi, Tinosu.

În județul Dâmbovița, 23 de localități sunt sub avertizare de cod galben de ploi și vijelii, respectiv Băleni, Bilciurești, Bucșani, Butimanu, Ciocănești, Cojasca, Comișani, Conțești, Cornățelu, Cornești, Crevedia, Dărmănești, Dobra, Finta, Gura Ocniței, I. L. Caragiale, Niculești, Nucet, Răcari, Tărtășești, Ulmi, Văcărești, Vlădeni.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close