Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmplă cu vremea în București. Anunțul făcut de ANM

Ce se întâmplă cu vremea în București. Anunțul făcut de ANM

Ce se întâmplă cu vremea în București. Anunțul făcut de ANM
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    12 Noi 2019   •   15:33

VREMEA în București. Vremea se menţine caldă în Bucureşti în următoarele trei zile, cu maxime cuprinse între 17 şi 22 de grade Celsius şi, din din a doua parte a zilei de joi, vor apărea ploi slabe, se arată în prognoza publicată, marţi, de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Conform estimărilor, în intervalul 12 noiembrie, ora 16.00 - 14 noiembrie, ora 8.00, în Capitală, valorile de temperatură se vor situa în continuare cu mult peste cele climatologic specifice acestei perioade din an, cu minime de 10-12 grade Celsius, respectiv o maximă, miercuri la amiază, de 21-22 de grade Celsius.

VREMEA în București. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor.

De asemenea, vântul va deveni în general moderat, temporar cu viteze de 35-40 km/h, pe parcursul zilei de miercuri, 13 noiembrie.

VREMEA în București. Totodată, joi, 14 noiembrie, între orele 8.00 - 18.00, cerul va fi noros, temporar va ploua slab, mai ales în a doua parte a zilei, iar vântul va sufla moderat, cu cel mult 25-30 km/h. Deşi în scădere faţă de zilele anterioare, valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale ale datei, cu o maximă în jurul a 17 grade Celsius, precizează meteorologii.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close