Antena 3 CNN Actualitate Cod portocaliu de vreme rea şi avertizări de vijelii în şase judeţe. Vezi zonele vizate

Cod portocaliu de vreme rea şi avertizări de vijelii în şase judeţe. Vezi zonele vizate

Cod portocaliu de vreme rea şi avertizări de vijelii în şase judeţe. Vezi zonele vizate
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Iul 2011   •   15:14
Meteorologii au emis, sâmbătă, o avertizare cod portocaliu de vreme rea pentru judeţul Sibiu, în zona delimitată de localităţile Poplaca-Sadu-Răşinari-Cisnădie. Avertizarea este valabilă până la ora 16:00.

În intervalul menţionat, se vor semnala averse de ploaie ce pot depăşi 30 l/mp, descărcari electrice, intensificări de vânt ce pot depăşi 50 km/h, grindină de dimensiuni medii.

O altă avertizare de cod portocaliu de vijelii a fost emisă şi pentru judeţul Suceava. Avertizarea este valabilă în intervalul orar 15.20-16.20, când se vor semnala grindină de dimensiuni medii, averse de ploaie ce pot depăşi local 50l/mp, intensificări de vânt şi descărcări electrice.

De asemenea, în intervalul orar 14.50-15.50, este în vigoare o avertizare de vremea rea, valabilă pentru municipiul Braşov şi împrejurimi. Aici sunt aşteptate averse posibil torenţiale, descărcări electrice, căderi de grindină şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Tot o avertizare de vreme rea a fost emisă şi pentru oraşul Reghin şi împrejurimi, în intervalul orar 16.00-17.35. Atunci se vor semnala averse posibil torenţiale, descărcări electrice, căderi de grindină şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Aceeaşi avertizare de vreme rea este valabilă şi pentru Turda şi oraşul Dorohoi, între orele 16.30 şi 17.20. Se vor semnala, potrivit meteorologilor, averse posibil torenţiale, descărcări electrice, căderi de grindină şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Nici municipiul Botoşani nu a scăpat de avertizările meteorologilor. Începând cu ora 16.30 şi până la ora 17.25, aici sunt aşteptate averse posibil torenţiale, decărcări electrice, căderi de grindină şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

×
Subiecte în articol: meteo avertizare cod portocaliu
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close