Antena 3 CNN Meteo Ninsori în București | Temperaturile vor scădea până la -6 grade Celsius

Ninsori în București | Temperaturile vor scădea până la -6 grade Celsius

Meteorologii anunță în continuarea temperaturi scăzute pentru această săptămână. În București sunt așteptate ninsori și temperaturi cu minus.

Ninsori în București | Temperaturile vor scădea până la -6 grade Celsius
Sursa foto: Hepta | hepta photo agency / hepta photo agency
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Feb 2023   •   08:57

Nopțile și diminețile sunt geroase în mare parte din țară, săptămâna aceasta, dar în special în regiunile intracarpatice, unde temperaturile pot coborî către -20 de grade Celsius,  în depresiunile Carpaților Orientali.

Maximele de astăzi și de mâine vor fi încadrate între -5 și 4 grade Celsius. Vineri și sâmbătă se mai încălzește puțin, astfel că acolo unde va fi cel mai cald, maximele ajung undeva la 7-8 grade Celsius

Astăzi vor fi sunt prognozate ninsori slabe în zona Dobrogei, în Muntenia, la munte, în jumătatea sudică a Moldovei, dar și în Oltenia, aceste ninsori vor fi temporar viscolite de vântul care va sufla cu putere în aceste regiuni cu până la 45-50 de kilometri pe oră prognozează meteorologii. La munte este posibil ca vântul să aibă intensificări la viteze un pic mai mari. Haideți să vedem împreună câteva maxime.

Citește și: Atenționare ANM: "Se anunță temperaturi de -20 de grade Celsius" | România se confruntă cu fenomene meteo extreme

În București vom avea astăzi minus un grad la amiază, iar meteorologii spun că vor mai fi posibile fulguieli pe parcursul acestei zile. Mâine vor fi 2 grade Celsius la amiază, iar vineri și sâmbătă se mai încălzește, iar temperaturile ajung la 5-6 grade.

×
Subiecte în articol: București meteo ninsori
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close