Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo Accuweather pentru mai 2023, actualizată: vremea se schimbă. Când scăpăm de frig

Prognoza meteo Accuweather pentru mai 2023, actualizată: vremea se schimbă. Când scăpăm de frig

Prognoza meteo Accuweather în mai 2023, actualizată, arată o vreme rece pentru această lună, cu minime de 5-6 grade în această săptămână în unele zone ale ţării. 

Prognoza meteo Accuweather pentru mai 2023, actualizată: vremea se schimbă. Când scăpăm de frig
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2023   •   11:14

Mai cald va fi săptămâna viitoare, apoi după jumătatea lunii vremea se încălzeşte şi ajungem la valori maxime de 26-27 de grade Celsius, potrivit prognozei meteo Accuweather.

Este o vreme rece pentru această dată din calendar, aşa cum au spus şi meteorologii.

La Alba Iulia, spre finalul lunii se încălzeşte, vor fi maxime de 26 de grade Celsius, iar minimele în acest zile nu sar de 5 grade.

Nori şi soare în această săptămână, săptămâna viitoare sunt prognozate ploi, apoi se încălzeşte vremea, potrivit prognozei meteo Accuweather.

Citeşte şi: Vremea se schimbă brusc iar. Elena Mateescu, directorul ANM, anunţă când vine căldura în România

La Braşov, minime tot de 5 grade Celsius în această săptămână, noi şi ploaie.

La fel va fi şi săptămâna viitoare, când minimele sunt de 7-10 grade. În ultimele două săptămâni va fi vreme caldă, cu maxime de 22 de grade.

În Bucureşti, nori şi ploaie în această săptămână şi cea care urmează, cu minime de 6 grade şi maxime de 24 de grade.

Vreme caldă cu maxime de 26-27 de grade în ultimele două săptămâni ale lunii mai.

Şi la Cluj, vreme capricioasă în următoarele două săptămâni, cu multe precipitaţii şi temperaturi de 4-11 grade până la 15-22 în timpul zilei.

În ultimele două săptămâni din mai, vreme caldă cu soare, dar şi precipitaţii cu descărcări electrice. Maximele ajung la 24 de grade, potrivit prognozei meteo Accuweather.

La Constanţa, soare cu nori în aceste zile, la fel şi săptămâna viitoare când apar precipitaţiile. Maximele ajung la 18-22 grade.

O săptămână cu soare apoi, urmată de una cu nori şi precipitaţii, cu valori care ajung până la 22 de grade în termometre.

În Iaşi, minime de 3 grade în aceste zile, nori şi ploi, dar apare şi soarele. La fel va fi şi săptămâna viitoare, însă mercurul din termometre mai urcă până la 24 de grade.

Soare şi nori sunt prognozate în ultimele două săptămâni ale lunii mai, cu minime de 11-16 grade şi maxime de 22-27 de grade.

În Sighetu Marmaţiei, la polul frigului, vor fi minime de 2-4 grade în aceste zile. Vremea se mai încălzeşte săptămâna viitoare, temperaturile ajung la 25 de grade, da vor fi şi zile cu ploi, nu numai soare.

Maxime de 23-24 de grade sunt prognozate pentru ultimele două săptămâni din lună.

La Timişoara, vreme caldă şi în această săptămână, cu valori maxime de 20 de grade, zile însorite, dar şi ploi. Averse sunt prognozate toată săptămâna viitoare, dar maximele ajung la 23 de grade.

Cald va fi şi în ultimele două săptămâni, soare şi puţini nori, iar temperaturile urcă până la 27 de grade.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close