Antena 3 CNN Actualitate Social Prognoza meteo pentru 9 septembrie. Cum se anunță vremea în prima zi de școală în București și în țară?

Prognoza meteo pentru 9 septembrie. Cum se anunță vremea în prima zi de școală în București și în țară?

Prognoza meteo pentru 9 septembrie. Cum se anunță vremea în prima zi de școală în București și în țară?
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Sep 2019   •   18:30

VREMEA. Luni, 9 septembrie, vremea se va menţine caldã îndeosebi în sud şi sud-est, dar va deveni treptat instabilã în jumãtatea de nord-vest a ţãrii.

VREMEA. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate spre searã şi noaptea în regiunile vestice, nord-vestice şi parţial în cele centrale, unde pe arii relativ extinse vor fi averse şi descãrcãri electrice.

VREMEA. Local cantitãţile de apã vor depãşi 15...20 l/mp şi izolat vor fi condiţii de grindinã. În cursul zilei, vântul va avea intensificãri temporare în toate regiunile, cu viteze mai mari în Banat şi pe crestele montane, dar şi asociate ploilor, iar noaptea va slãbi treptat în intensitate.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 19 grade, mai scãzute, spre 6 grade, în estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de ceaţã.

VREMEA. Presiunea atmosferică va scãdea în prima parte a intervalului, apoi va începe sã creascã.

VREMEA. În Capitală, vremea va fi în continuare caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat, ziua, apoi va slãbi în intensitate. Temperatura maximã va fi de 29...30 de grade, iar cea minimã de 13...15 grade.
 

×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close