Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo, după ciclonul care lovit România. Florinela Georgescu, director ANM: "O vreme cu modificări o dată la 2-3 zile"

Prognoza meteo, după ciclonul care lovit România. Florinela Georgescu, director ANM: "O vreme cu modificări o dată la 2-3 zile"

Șefa prognozei ANM, Florinela Georgescu, a anunțat în această seară, în direct la Antena 3 CNN; cum va fi vremea după ciclonul care a lovit România.

de Ioana Mircea    |    19 Noi 2023   •   20:48

După ciclonul care a făcut ravagii în aceste două zile în țara noastră, Florinela Georgescu, director prognoză ANM, a explicat în această seară la ce să se aștepte românii în perioada următoare de la vreme.

"În următoarea perioadă, cel puțin săptămâna viitoare, aș spune că și cealaltă săptămână, până la sfârșitul acestei luni, cel puțin, va fi o vreme foarte schimbătoare, cu modificări o dată la două trei zile.

Citește și: Atenționare meteo imediată Cod Roșu de ploi și vijelii, în mai multe localități! Mesaj Ro-Alert, primit de locuitori: "Luați măsuri de autoprotecție"

Vom avea episoade cu precipitații, la munte mai ale lapoviță și ninsoare dincolo de 1400 m. În zonele deluroase, precipitații mixte, iar la câmpie probabil că vor domina totuși ploile", a spus Florinela Georgescu, director prognoză ANM.

Potrivit acesteia, ciclonul din Marea Neagră s-a îndepărtat. Marți seară, miercuri, vor urma iarăși precipitații în toată țara.

Urmează o scădere a temperaturii după ce mâine ne așteptăm la 18 grade Celsius în Sud. Maxima zilei de miercuri va fi 10 grade Celsius.

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close