Antena 3 CNN Actualitate Veşti excelente de la meteorologi! Vreme frumoasă şi temperaturi de peste 20 de grade în zilele următoare

Veşti excelente de la meteorologi! Vreme frumoasă şi temperaturi de peste 20 de grade în zilele următoare

Veşti excelente de la meteorologi! Vreme frumoasă şi temperaturi de peste 20 de grade în zilele următoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    03 Apr 2019   •   16:14

Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în timpul zilei în nord-vestul ţãrii, unde izolat şi trecãtor va ploua slab. 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporar susţinute în Banat şi zona înaltã a Carpaţilor Meridionali, iar ziua, la cote mult mai reduse local şi temporar în sudul şi estul teritoriului.

 Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade pe litoral şi 20 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între -1 şi 9 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, dar mai ridicate în Dealurile de Vest. Noaptea se va semnala brumã pe arii restrânse, mai ales în Transilvania.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 5 aprilie

Vremea se va menţine în general frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în timpul nopţii în vestul şi nord-vestul ţãrii, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va avea intensificãri în Banat şi în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali, dar local şi la cote mai reduse şi în restul ţãrii. 

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 şi 21 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 9 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, dar mai ridicate în Dealurile de Vest.

Presiunea atmosferică în cursul zilei va scãdea uşor în majoritatea regiunilor, iar noaptea în sud-estul şi estul ţãrii va fi în creştere uşoarã, iar în

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 6 aprilie

Cerul va avea înnorãri în regiunile vestice şi sud-vestice unde local va ploua şi va fi variabil în restul teritoriului unde ploile se vor semnala izolat, îndeosebi noaptea.

Vântul va avea intensificãri la munte, precum şi în sudul, centrul şi estul ţãrii.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 şi 20 de grade, iar cele minime între 2 şi 10 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, dar şi uşor mai ridicate în sudul Banatului.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close