Antena 3 CNN Actualitate Social Vreme deosebit de caldă în ţară şi în Capitală. Prognoza meteo pentru sâmbătă şi duminică

Vreme deosebit de caldă în ţară şi în Capitală. Prognoza meteo pentru sâmbătă şi duminică

Vreme deosebit de caldă în ţară şi în Capitală. Prognoza meteo pentru sâmbătă şi duminică
Sursa foto: Foto: pixabay.com
21 Apr 2018   •   09:31

Administrația Națională a Meteorologiei a anunțat că pe parcursul weekendului, vremea va fi frumoasă, iar temperaturile se vor situa peste cele normale lunii aprilie.

Sâmbătă, la nivelul întregii ţări, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi uşor.

„Cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat la munte vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 25 de grade, cu cele mai scăzute valori pe Litoral iar cele minime se vor situa între 2 şi 14 grade. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade iar cea minimă va fi de 8-10 grade", potrivit ANM.

Duminică, remea va fi predominant frumoasă şi va deveni mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată în cea mai mare parte a ţării.

„În regiunile nordice, estice, centrale precum şi la munte cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza şi seara dar numai izolat vor fi ploi de scurtă durată. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 27 de grade, uşor mai ridicate în extremitatea sudică a teritoriului iar cele minime se vor situa între 4 şi 15 grade. Duminică, vremea la Bucureşti va fi frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, vânt slab până la moderat şi o maximă de 26, 27 de grade, iar minima duminică spre luni va fi de 10-12 grade", a explicat meteorologul de serviciu

×
Subiecte în articol: vremea sambata duminica tara Capitală
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close