Antena 3 Meteo Cum va fi vremea de Paşte. Meteorolog: "Nu vom avea parte de precipitații în cantități însemnate"

Cum va fi vremea de Paşte. Meteorolog: "Nu vom avea parte de precipitații în cantități însemnate"

de Silvia Preda    |    30 Mar 2022   •   19:31
Cum va fi vremea de Paşte. Meteorolog: "Nu vom avea parte de precipitații în cantități însemnate"
Sursa foto: Pixabay.com

Vremea de Paşte 2022. Potrivit estimărilor meteorologice, ne putem aştepta ca temperaturile să crească de la jumătatea lunii aprilie.

Mirela Polifronie, meteorolog la Administrația Națională de Meteorologie, declară că momentan nu se întrevede o răcire drastică în jurul sărbătorilor pascale.

"Este destul de devreme pentru vremea de Paști, însă, conform estimărilor meteorologice, ne-am aștepta ca temperaturile să crească de la jumătatea lunii aprilie. Momentan, nu s-ar întrevede o răcire drastică în jurul sărbătorilor pascale", a spus Mirela Polifronie, miercuri, 30 martie, în cadrul unui interviu acordat DCNews.

"De asemenea, conform estimărilor, nu vom avea parte de precipitații în cantități însemnate, însă nu excludem apariția lor.

Cum spuneam, este mult prea devreme pentru a ne pronunța pentru o prognoză exactă în perioada sărbătorilor pascale", a subliniat Mirela Polifronie.

Un nor de praf saharian va ajunge deasupra României, joi și vineri | Ce spune Garda de Mediu

Joi, 31 martie, și vineri, 1 aprilie, va ajunge un nor de praf saharian în zona ţării noastre. Depunerile de praf vor putea fi observate în zonele și intervalele cu ploaie, în vestul, centrul și nordul țării, apoi, pe arii restrânse și în rest. 

Particulele le pot face probleme celor care au afecțiuni respiratorii, avertizează medicii.

×
Subiecte în articol: vremea Paşte 2022 Paste
Parteneri
x close