Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre discuțiile din Comitetul Executiv Naţional al PSD

Liviu Dragnea, despre discuțiile din Comitetul Executiv Naţional al PSD

Liviu Dragnea, despre discuțiile din Comitetul Executiv Naţional al PSD
03 Feb 2019   •   15:06

Update: Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, după CExN că a cerut partidului să se reanalizeze sumele alocate prin bugetul de stat funcționării serviciilor secrete.

 „Am rugat-o pe doamna prim-ministru să analizeze sumele alocate Serviciilor Secrete, cred că sume importante de aici pot fi realocate către sănătate, de exemplu, eu mă gândesc la un program de acordare gratuită de vitamina D pentru toți copiii din România, este tot un program de siguranță națională și doamna premier împreună cu domnul ministru (Eugen Teodorovici - n.r.) au spus că vor analiza”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă nu este necesar avizul CSAT pentru a face această modificare, preşedintele PSD a răspuns ironic: „E nevoie de avizul lui Iohannis şi pentru viaţă? Parlamentul nu cere aviz de la nimeni”.

Update: A început ședința Comitetului Executiv Naţional al PSD. Subiectul principal al ședinței este bugetul pe anul 2019. La ședință a venit şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Este prima apariţie publică a lui Liviu Dragnea de la sfârşitul anului trecut. Dragnea nu a făcut declaraţii înainte de şedinţă.

După şedinţa CEx, va avea loc o întâlnire cu grupurile parlamentare ale PSD de la Camera Deputaţilor şi de la Senat în vederea începerii noii sesiuni parlamentare. 

Update: Liviu Dragnea a ajuns la Parlament. Înainte de ședința Comitetul Executiv Naţional, liderii PSD participă la o ședință informală în biroului lui Dragnea.

Știrea inițială

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte duminică în şedinţă, la Palatul Parlamentului, printre temele de discuţie urmând să se afle o prezentare privind chestiuni legate de administraţie şi de proiectul de buget pe 2019, precum şi pregătirea campaniei pentru alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a mai precizat, că în cadrul reuniunii urmează să fie discutate şi chestiuni organizatorice.

Potrivit lui Ştefănescu, la finalul şedinţei, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va face o serie de "anunţuri extrem de importante pentru români, în urma cărora vor beneficia milioane de români".

Şedinţa CExN va fi urmată de o întâlnire a conducerii social-democrate cu grupurile parlamentare ale PSD de la Senat şi Camera Deputaţilor. 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close