Antena 3 CNN Politică Administrația Prezidențială: Povestea Olguței Vasilescu, neverosimilă

Administrația Prezidențială: Povestea Olguței Vasilescu, neverosimilă

Administrația Prezidențială: Povestea Olguței Vasilescu, neverosimilă
19 Iul 2016   •   19:45

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, cea care a fost trimisă în judecată marți, a dezvăluit la Antena 3, că i s-a propus să facă denunțuri împotriva fostului primar al Sibiului, Klaus Iohannis, actual președinte.

”Mi s-a cerut să fac denunțuri, dar pe mine nu mă interesează asta”, a spus edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, marți, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Olguța Vasilescu susține că a răspuns procurorilor DNA că ea nu face denunțuri și, în plus, i se pare că nu a făcut nimic ilegal, nici ea, nici Klaus Iohannis, pe vremea când era primar.

”Am spus că nu pot să fac denunț, că eu nu am făcut rău în viața mea la nimeni și nu mi se pare ilegal nici ce am făcut eu, nici Klaus Iohannis”, a spus Vasilescu.

Administrația Prezidențială a transmis un mesaj presei, în care scrie că Lia Olguța Vasilesci nu îl cunoaște pe președintele Klaus Iohannis.

“Povestea d-nei Lia Olguta Vasilescu este neverosimila. Nu il cunoaste personal pe Presedintele Romaniei, l-a vazut doar in fotografii. Doamna Vasilescu nu poate sa vehiculeze astfel de povesti", a transmis Administrația Prezidențială.

 

 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close