Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase, dezamăgit de PSD: Sunt penibili în încercările de a se înţelege cu Iohannis

Adrian Năstase, dezamăgit de PSD: Sunt penibili în încercările de a se înţelege cu Iohannis

Fostul premier Adrian Năstase s-a arătat dezamăgit de PSD şi a spus că nu intenţionează să revină în politică pentru că nu are cu cine să facă echipă, iar social-democraţii sunt "penibili".

Adrian Năstase, dezamăgit de PSD: Sunt penibili în încercările de a se înţelege cu Iohannis
Sursa foto: Antena 3
de Milena Niță    |    07 Mar 2021   •   23:24

"Nu (nu intenţionează să revină în politică - n.r.), pentru că eu cred că politica este un sport de echipă şi, în momentul de faţă, nu văd cu cine aş putea să fac echipă.

PSD este fără direcţie ideologică, fără o politică de cadre, fără Institutul Social-Democrat", a replicat fostul premier Adrian Năstase, duminică, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3, întrebat dacă va reveni în politică, în prim-plan.

Adrian Năstase: PSD e fără direcţie ideologică, fără politică de cadre, fără Institutul Social-Democrat

În schimb, întrebat dacă el crede că PSD mai ajunge vreodată la putere, Năstase nu a negat.

"Poate, dacă îşi revine. Mai sunt 3 ani până atunci. Dacă iese din hibernare, poate. 

Dar practic în încercările acestea penibile de a se înţelege cu Iohannis.. acum îşi pun problema să nu atace bugetul, că se distruge administraţia ţării, ca şi când lucrurile nu ar putea să meargă înainte pe modelul obişnuit", a adăugat fostul premier.

Năstase critică PSD: Coaliţia va forma guverne în cascadă, PSD hibernează

Fostul premier Adrian Năstase este de părere că liderii coaliției vor forma "guverne în cascadă", UDMR va juca mereu la limită, iar în tot acest timp, PSD, partidul pe care l-a condus o vreme, "hibernează" şi aşteaptă "o pleaşcă".

Cât despre PSD, "e în hibernare, nici nu o sa-l doară în momentul în care o să piardă câţiva parlamentari. Eu aşa constatat, că e în hibernare.

E aşa probabil pentru că aşteaptă să câştige alegerile în 2024 ca o pleaşcă, adică guvernul pierde voturi prin greşelile pe care le realizează", a comentat fostul premier Adrian Năstase.

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Adrian Nastase
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close