Antena 3 CNN Politică Adrian Severin, cap de listă pentru Bruxelles. Iliescu, deranjat de candidatura Laviniei Şandru (VIDEO)

Adrian Severin, cap de listă pentru Bruxelles. Iliescu, deranjat de candidatura Laviniei Şandru (VIDEO)

Adrian Severin, cap de listă pentru Bruxelles. Iliescu, deranjat de candidatura Laviniei Şandru (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Geoana
30 Mar 2009   •   15:44

Partidul Social Democrat a selectat 46 candidaţi pentru Parlamentul European. Lista finală pentru europarlamentarele din luna iunie va fi aprobată de Comitetul Executiv Naţional al partidului, care se va întruni pe 2 aprilie. Deocamdată, se ştie că Adrian Severin este cap de listă, urmat de Rovana Plumb şi Daciana Sârbu.

Preşedintele partidului, Mircea Geoană, spune că pe lista PSD pentru europarlamentare se regăsesc numai membri de partid.

Controversa legată de o posibilă candidatură a Laviniei Şandru, pe listele PSD, a fost parţial lămurită.

"Nu figurează pe listele din judeţe (...) Dacă se înscrie, putem să ne mai uităm la acest subiect", a declarat Geoană.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu s-a declarat public împotriva candidaturii Laviniei Şandru pe listele partidului.

Iliescu, profund deranjat de potenţiala candidatură a Laviniei Şandru

Zvonurile potrivit cărora Lavinia Şandru ar putea candida din partea PSD pentru ocupare funcţiei de europarlamentar l-au nemulţumit profund pe preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu,

Întrebat dacă e normal ca Lavinia Şandru, care nu este membru PSD, să fie totuşi pusă în discuţie pentru o eventuală candidatură la Parlamentul European, Ion Iliescu a replicat: "Păi bineînţeles că nu. Asemenea intrări pe poarta din dos sunt obscure. E un principiu fundamental".

Fostul preşedinte al României susţine că până şi cei de la PES "au rămas cu gura căscată".

"Cum îşi permite aşa ceva?! Cei care fac parte din grupul socialilor trebuie să fie socialişti înainte de toate", a adăugat Ion Iliescu.



Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close