Antena 3 CNN Politică Alegeri locale 2020. Clotilde Armand îi atacă pe liberali la lansarea candidaturii pentru Sectorul1: „PNL este împreună cu PSD”

Alegeri locale 2020. Clotilde Armand îi atacă pe liberali la lansarea candidaturii pentru Sectorul1: „PNL este împreună cu PSD”

Alegeri locale 2020. Clotilde Armand și-a lansat, duminică, candidatura la Primăria Sectorului 1, eveniment la care a afirmat că, atunci când a fost vorba de interese financiare, „a mers mereu sistemul transpartinic, iar PNL este împreună cu PSD”.

Alegeri locale 2020. Clotilde Armand îi atacă pe liberali la lansarea candidaturii pentru Sectorul1: „PNL este împreună cu PSD”
01 Mar 2020   •   15:22

„În sectorul 1 PNL-ul trebuie să facă un pas în spate. Eu am fost în Consiliul Local timp de trei ani înainte să ajung în Paramentul European. Timp de trei ani am învăţat mult, am văzut cum se desfăşoară lucrurile acolo. Când e vorba de interese financiare, a mers mereu sistemul transpartinic. PNL este împreună cu PSD. (...) Nu au votat pentru investiţii. (...) PNL-ul, repet, PNL-ul trebuie în sectorul 1 să facă un pas în spate” a afirmat Clotilde Armand, care şi-a lansat candidatura pentru Primăria sectorului 1”.

Clotilde Armand a adăugat că vrea să existe un candidat unic la Primăria Sectorului 1.

„Un proiect comun pe care-l propun eu pentru că ei au fost incapabili până acuma să-l facă”, a mai spus candidatul USR.

Nu este pentru prima dată când Clotilde Armand candidează pentru această funcție, În 2016, ea a pierdut Primăria Sectorului 1 în fața contracandidatului său, Dan Tudorache (PSD).

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Clotilde Armand
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close