Antena 3 CNN Politică ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Liderul PMP a votat la o secție din Chişinău: „E esenţial să dăm un mesaj din această parte de Prut”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Liderul PMP a votat la o secție din Chişinău: „E esenţial să dăm un mesaj din această parte de Prut”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Liderul PMP a votat la o secție din Chişinău: „E esenţial să dăm un mesaj din această parte de Prut”
Sursa foto: Foto captura Facebook
08 Noi 2019   •   13:58

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Liderul PMP Eugen Tomac a anunțat, într-o filmare postată pe Facebook, că a votat la alegerile prezidenţiale din 2019 la o secţie din Chişinău, Republica Moldova.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Tomac a explicat că este important ca românii care trăiesc peste Prut să dea un mesaj, că „indiferent de vremurile politice pe care le traversează Republica Moldova, există şi oameni care au conștiința că România e şi ţara lor”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. „Astăzi voi vota cu singurul candidat unionist din această campanie, singurul candidat care are expres în programul său politic unirea Republicii Moldova cu România, profesorul Theodor Paleologu. E esenţial însă să ieşim într-un număr cât mai mare la vot. E esenţial să dăm acest mesaj, că în această parte de Prut, indiferent de vremurile politice pe care le traversează Republica Moldova, există şi oameni care au această conştiinţă că România este şi ţara lor, nu doar beneficiari de ceteţăţenie română”, a declarat Eugen Tomac.

 

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale 2019
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close