Antena 3 CNN Politică ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Petiţie online pentru o dezbatere între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Petiţie online pentru o dezbatere între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Petiţie online pentru o dezbatere între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis
Sursa foto: Sursa foto: Agerpres
de S.T.    |    12 Noi 2019   •   13:53

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Liderii TSD Cluj au lansat o petiţie online pentru o dezbatere electorală între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale 2019.

„Oameni buni, în orice țară democratică există astfel de dezbateri menite a ne ajuta în alegerea candidatului la prezidențiale. Este inadmisibil ca președintele în funcție să refuze o dezbatere publică cu contracandidatul acestuia. 

Haideți să îi demonstrăm președintelui că poporul are nevoie de aceste dezbateri. Românii vor sa fie respectaţi pentru votul acordat și au nevoie de un președinte curajos, care să îi reprezinte cu demnitate și onoare.

Președintele Klaus Iohannis, cel care astăzi acuză că o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă este doar o manevră a PSD, nu era de aceeași părere și în 2014, când spunea despre DEZBATEREA ELECTORALĂ că este "Atât de necesară și așteptată de toți românii” şi îl făcea pe Ponta arogant....”, se arată în descrierea petiţiei online.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Petiţia online pentru dezbaterea între Dăncilă şi Iohannis poate fi accesată AICI.

Citiți și:

Ce șanse are Dăncilă să-l învingă pe Iohannis în al doilea tur de scrutin. În România s-a întâmplat deja de trei ori ca cel care câștigase primul tur să îl piardă pe al doilea

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close