ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primar exclus din PSD cu o zi înainte de alegeri. Surse din partid: „Trebuia dat un semnal!”

de A.M.P    |    23 Noi 2019   •   18:26
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primar exclus din PSD cu o zi înainte de alegeri. Surse din partid: „Trebuia dat un semnal!” Foto: Matei Cristian/Facebook

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primarul orașului Turda, Cristian Matei, a fost exclus din PSD, din cauza „repetatelor încălcări ale statutului”. Surse din partid spun că primarul a fost exclus din cauza deputatului Cristina Burciu, din zona Turda, care a votat pentru învestirea Guvernului Orban și „trebuia dat un semnal că se face curățenie la Turda”, scrie Digi24.ro.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. La rândul său, deputatul PSD Cluj, Horia Nasra, a transmis un comunicat de presă, în care arată că „intrușii cocoțați în fruntea PSD Cluj au încropit nestatutar un birou municipal în Turda și l-au exclus din PSD pe Matei Cristian, primarul municipiului Turda”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Municipalitatea din Turda este cunoscută după ce a atras aproape 100 de milioane de euro din fonduri europene pentru finanțarea a 19 proiecte.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. „Valoarea totală a celor 19 proiecte este de 453 de milioane de lei, adică aproape 100 de milioane de euro”, declara Cristian Matei la începutul lunii noiembrie.

Parteneri
x close