Antena 3 CNN Politică ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primarul din Râmnicu Vâlcea cheamă oamenii la vot direct în turul 2. Localnicii sunt revoltați și îl acuză de dezinformare!

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primarul din Râmnicu Vâlcea cheamă oamenii la vot direct în turul 2. Localnicii sunt revoltați și îl acuză de dezinformare!

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primarul din Râmnicu Vâlcea cheamă oamenii la vot direct în turul 2. Localnicii sunt revoltați și îl acuză de dezinformare!
Sursa foto: Foto: Cristian Calin.Facebook
08 Noi 2019   •   14:09

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. În Râmnicu Vâlcea au fost semnalate situaţii cu anunţuri legate de votarea din 24 noiembrie afişate înaintea primului tur de scrutin pentru alegerile prezindenţiale, din 10 noiembrie.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. În locul anunţului referitor la alegerile din data de 10 noiembrie, în Râmnicu Vâlcea a fost afişat cel aferent datei de 24 noiembrie. Afişele au fost puse în cel mai mare cartier din municipiu şi s-a aflat despre ele după ce au fost postate pe internet, scrie Adevarul.   

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primarul Mircia Gutău (PER) a motivat că au fost tipărite şi cele pentru al doilea tur de scrutin şi, din greşeală, au fost afişate şi din acestea. Mesajele anunţă când şi unde se poate vota.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. În mediul online, edilul este acuzat de manipulare şi dezinformare, oamenii spunând că edilul ar fi încercat să trimită un mesaj subliminal: să nu meargă acum lumea la vot, ci doar pe 24. Cel care a semnalat prima dată greşeala pe pagina sa de Facebook a explicat: „Poza e făcută pe 4.11.19, la ora 23,30, când am venit de la muncă. Anunţul era pus pe uşa din spatele scării. În faţă - nimic”.  

 

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale 2019
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close