x close

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rareș Bogdan a votat la Roma: ”Am venit din respect pentru cei care l-au adus pe președintele nostru în fruntea statului”

de A.M.P    |    08 Noi 2019   •   14:31
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rareș Bogdan a votat la Roma: ”Am venit din respect pentru cei care l-au adus pe președintele nostru în fruntea statului” Foto captura Facebook

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Europarlamentarul Rareș Bogdan a votat la Roma, la secția amenajată la „Accademia di Romania”. Alături de el, au venit la vot secretarul general al PNL Robert Sighiartău și senatorul Viorel Badea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. ”Am votat la Roma, la Academia di Romania, cu Robert Sighiartău și prieteni dragi din Societatea Civila, Oana Stanciulescu si Oreste Theodorescu. Iubiți România în fiecare zi, oriunde s-ar afla!”, a scris Rares Bogdan, pe Facebook.

La ieșirea din secția de votare, prim vicepreședintele PNL a declarat că a votat la Roma „din respect pentru frații noștri care nu au plecat de bine, ci din disperare că au fost umiliți ani în șir și pentru că nu și-au mai găsit acolo viitorul”.

”Am venit din respect pentru ei, pentru cei care în urmă cu cinci ani l-au adus pe președintele nostru în fruntea statului”, a mai declarat Rareș Bogdan.

Citeşte mai multe despre:

alegeri prezidentiale 2019 rares bogdan
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati