Antena 3 CNN Politică Alexandru Petrescu (PSD): "Strategia de înverzire a sectorului 1 e inexistentă. Bani publici aruncați pe geam"

Alexandru Petrescu (PSD): "Strategia de înverzire a sectorului 1 e inexistentă. Bani publici aruncați pe geam"

Strategia de înverzire a Sectorului 1 este inexistentă, declară vicepreședintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu. El afirmă că primarul Clotilde Armand a decis plantarea a 1000 de copaci în condiții meteo contraindicate, iar cei mai mulți arbori s-au uscat.

Alexandru Petrescu (PSD): "Strategia de înverzire a sectorului 1 e inexistentă. Bani publici aruncați pe geam"
Sursa foto: Facebook | Alexandru Petrescu
de Georgiana Adam    |    04 Iul 2023   •   11:36

"Clotilde Armand ne învață cum se cheltuiesc fără restricții banii publici fără ca cetățenii Sectorului 1 să vadă beneficii: conform datelor oficiale, în 2023, până astăzi, edilul a plătit 50 milioane lei pe plantări. Ce fel de plantări, putem vedea pe Facebook in accepțiunea doamnei Armand: petice de iarbă pe b-dul Aviatorilor și panseluțe, eternele panseluțe ici-colo, desigur cu predilecție în nord.

Asta după ce în iunie 2022, primarul sectorului 1 se autoglorifica, in stilu-i caracteristic, pe unde a apucat, că a plantat aproape 1000 copaci pe străzile din zona complexului comercial Băneasa. Asta la temperaturi de 35 grade la umbră, condiții meteo contraindicate pentru plantarea de copaci. Ca atare, cei mai mulți arbori s-au uscat. Așadar, bani publici aruncați pe geam”, a scris pe Facebook Alexandru Petrescu.

Citeşte şi: 15.000 de apartamente din Sectorul 1, fără apă caldă pe termen nelimitat

El afirmă că primarul Sectorului 1 "se autointitulează ca o profesionistă".

"Cu toate acestea, strategia de înverzire a sectorului 1 este inexistentă. Unde este evaluarea stării spațiilor verzi actuale? Cum se face prioritizarea plantărilor? Cum se fac reducerea costurilor și găsirea celei mai bune alternative din punct de vedere bugetar, dar și pentru a bifa agenda cetățenilor la acest capitol? Tot atâtea întrebări ce vor rămâne fără răspuns. Clotilde, ai legătura la sărmanii copacii uscați de lângă complexul Băneasa", a încheiat social-democratul.

Clotilde Armand ne învață cum se cheltuiesc fără restricții banii publici fără ca cetățenii Sectorului 1 să vadă...

Publicată de Alexandru Petrescu pe Luni, 3 iulie 2023

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close