Antena 3 CNN Actualitate 15.000 de apartamente din Sectorul 1, fără apă caldă pe termen nelimitat

15.000 de apartamente din Sectorul 1, fără apă caldă pe termen nelimitat

Peste 15.000 de apartamente din Sectorul 1 au rămas fără apă caldă pe termen nelimitat. Asta după ce CET Griviţa a pus lacătul pe porţi. Compania administrată de Primăria Sectorului 1 a intrat în incapacitate de plată.

de Alin Amouni    |    04 Iul 2023   •   07:46

De mai bine de trei ani, directorul CET Griviţa a tras numeroase semnale de alarmă, însă problema nu a fost luată în calcul de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, şi nici de primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

În acest moment, Sectorul 1 se află în situaţia în care iarna viitoare viitoare ar putea fi foarte grea. Dacă CET Griviţa va rămâne închis pe tot parcursul sezonului rece, agentul termic pentru locuitorii din Sectorul 1 ar trebui să vină de la celelalte CET-uri din Bucureşti, ceea ce înseamnă că va veni greu sau aproape deloc în casele oamenilor.

Citeşte şi: Tot Bucureștiul rămâne fără apă caldă. Lucrările de înlocuire a conductelor vor dura o lună

Claudiu Creţu, directorul Termoenergetica, atrage atenţia că oprirea CET Griviţa ar putea afecta mulţi bucureşteni care locuiesc în zona de nord.

"Situaţia se va agrava în octombrie când pornim încălzirea. Nu putem trece iarna fără CET Griviţa", a declarat Claudiu Creţu.

În prezent, peste 15.000 de apartamente din Sectorul 1 au rămas fără apă caldă.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close