Antena 3 CNN Politică Avertisment dur pentru cei care vor să căpușeze sistemul public de sănătate. Dr. Alexandru Rogobete: "Banii merg doar spre sistemul public şi pentru salvarea acestuia!"

Avertisment dur pentru cei care vor să căpușeze sistemul public de sănătate. Dr. Alexandru Rogobete: "Banii merg doar spre sistemul public şi pentru salvarea acestuia!"

Secretarul de stat Alexandru Rogobete, responsabil cu implementarea PNNR în sistemul de sănătate a lansează un avertisment dur: "Știu toate interesele și toate calculele pentru acest proiect! Nu vor avea loc! Banii merg doar spre sistemul public şi pentru salvarea acestuia!"

Avertisment dur pentru cei care vor să căpușeze sistemul public de sănătate. Dr. Alexandru Rogobete: "Banii merg doar spre sistemul public şi pentru salvarea acestuia!"
Sursa foto: Facebook | Alexandru Rogobete
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mai 2024   •   21:56

Secretarul de stat a publicat un mesaj pe o rețea de socializare prin care avertizează grupurile de interese care, spune acesta, au căpușat și încă încearcă să căpușeze sistemul public de sănătate.

Avertismentul ar fi adresat unui grup de interese care interferează cu construcția primului Centru Național de Protonoterapie, proiect pentru care Ministerul Sănătății va lansa licitația în luna august. În momentul de față proiectul se află în consultare de piață. 

"Ministerul Sănătății finalizează în curând consultarea de piață pentru proiectul ce presupune construcția și dotarea completă, la cele mai înalte standarde, a primului Centru Național de Protonoterapie, atât de necesar pacienților oncologici. 

Estimăm că la începutul lunii august se va lansa licitația pentru construcția și dotarea centrului! 

Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Îi lăsăm doar pe cei care au căpușat și încearcă să mai căpușeze sistemul public de sănătate, sistemul oamenilor care țin țara pe umeri! 

Ştiu toate interesele și toate calculele pentru acest proiect! Nu vor avea loc! Banii merg doar spre sistemul public şi pentru salvarea acestuia!", a scris Rogobete pe o rețea de socializare.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
NATO scoate armele nucleare din depozite și le pune în stare de prealertă
x close