Antena 3 CNN Politică Alianță PNL – USB în Primăria Capitalei? Ce spun Cristian Bușoi și Nicușor Dan

Alianță PNL – USB în Primăria Capitalei? Ce spun Cristian Bușoi și Nicușor Dan

Alianță PNL – USB în Primăria Capitalei? Ce spun Cristian Bușoi și Nicușor Dan
11 Iul 2016   •   16:25

Proaspăt desemnat președinte al PNL București, Cristian Bușoi, a explicat, într-o intervenție telefonică la emisiunea 100 de minute, realizată de Alessandra Stoicescu și Adrian Măniuțiu, că PNL lasă o ușă deschisă pentru o colaborare cu USB-ul lui Nicușor Dan, la Primăria Capitalei.

“Până la o colaborare sau alianță, cred că cel mai important este să existe un dialog. Am spus clar și răspicat că pentru PNL adversarul este PSD, nu USB. Planul este să facem opoziție la PSD și cu USB ar trebui să avem măcar o comunicare.”

Totuși, Nicușor Dan a explicat că USB are de gând să își păstreze promisiunile din campanie și să nu facă alianță cu alte forțe politice, dar să susțină, acolo unde este cazul, orice proiect bun pentru București.

“În momentul ăsta, așa cum am spus mereu, nu se pune problema unei alianțe din patea noastră. Noi am declarat că vom merge singuri. În ceea ce privește Consiliul, proiectele pe care le considerăm bune, le vom vota, iar cele slabe, nu le vom vota. Cu cât activitatea PNL va fi mai bună, cu atât vom fi mai bucuroși și noi”, a declarat Nicușor Dan, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

“Nu se pune problema de alianță. În schimb, în consiliile locale mergem și vedem care sunt problemele și indiferent cine propune o soluție bună, vom merge în tandem.”

“Pentru PNL și votanții PNL este foarte important să știe că, din punctul nostru de vedere, ușa deschisă către o colaborare bună cu USB rămâne deschisă și în perioada următoare ne vom concentra pe o opoziție la PSD, rațională, pe proiecte slabe, care nu fac bine Bucureștiului. Și veți vedea în perioada următoare că activitatea PNL în București va fi una foarte intensă și productivă”, a explicat Bușoi.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close