Antena 3 CNN Politică Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, după întâlnirea cu Secretarul pentru Securitate Internă al SUA: ”Am vorbit despre accederea în programul Visa Waiver”

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, după întâlnirea cu Secretarul pentru Securitate Internă al SUA: ”Am vorbit despre accederea în programul Visa Waiver”

Ambasadorul României în Statele Unite, Andrei Muraru, și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, s-au întâlnit astăzi cu Secretarul pentru Securitate Internă al SUA, membru al Guvernului federal, Alejandro Majorkas, cu care au discutat despre accederea în programul Visa Waiver.

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, după întâlnirea cu Secretarul pentru Securitate Internă al SUA: ”Am vorbit despre accederea în programul Visa Waiver”
Sursa foto: US Department of Homeland Security, by Benjamin Applebaum, Washington, D.C.
de Andreea Ştefan    |    20 Mai 2022   •   19:41

”M-am bucurat să îl revăd pe Secretarul Departamentului pentru Securitate Internă al SUA, membru al Guvernului federal, Alejandro Majorkas, de data aceasta alături de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Având în vedere faptul că familia maternă a Secretarului Majorkas are origini românești, mama lui fiind născută în București, iar străbunicii în Suceava, întâlnirea a fost și un prilej pentru o incursiune emoționantă în istoricul familiei sale.

Am avut ocazia să vorbim în detaliu despre unul dintre țelurile României în relația bilaterală cu Statele Unite - accederea în programul Visa Waiver. Vom lucra împreună pentru a elimina această barieră și pentru a întări astfel relațiile economice, culturale și nu în ultimul rând sociale, între comunități”, a scris Andrei Muraru pe Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Andrei Muraru Alejandro Majorkas
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close