Antena 3 CNN Politică Ana Birchall: Regret că o invitație lansată cu bună-credință către CSM a fost tratată cu un asemenea refuz

Ana Birchall: Regret că o invitație lansată cu bună-credință către CSM a fost tratată cu un asemenea refuz

Ana Birchall: Regret că o invitație lansată cu bună-credință către CSM a fost tratată cu un asemenea refuz
21 Oct 2019   •   10:50

Ministrul Justiției Ana Birchall continuă „războiul” cu Lia Savonea, după ce CSM a cerut prelungirea cu o săptămână a termenului până la care un membru sau reprezentant al Consiliului să participe la dezbaterea Raportului MCV pentru 2019 și declasificarea documentului, precizând că „este fără precedent” consultarea lui în regimul unui document clasificat.

„Eu regret că la un gest de bună-credință și un gest de curtoazie instituțională, pentru că mie mi se pare normal ca fiecare să-și formuleze eventuale observații în dreptul său, așa cred eu că era normal și din partea CSM. Sigur, nu pot eu să comentez într-un fel sau altul. Regret că o invitație lansată cu bună-credință și un gest de deschidere și cooperare loială inter-instituțională a fost tratată cu un asemenea refuz. Să știți că fiecare, până la urmă, fiecare o să răspundem în dreptul nostru pentru ceea ce am făcut și pentru ceea ce nu am făcut în acest raport. O să vedeți mâine sau poimâine. (...)  Nu este vorba despre raport MCV, este vorba de un draft de lucru.”, a spus Birchall.

Citește și:

Război cu toate armele între Birchall și CSM, după ce Ministerul Justiției a secretizat draftul raportului MCV

 

×
Subiecte în articol: Ana Birchall
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close