Antena 3 CNN Politică Andronescu: Ioan Rus voia să transmită ALTCEVA, nu a jignit românii

Andronescu: Ioan Rus voia să transmită ALTCEVA, nu a jignit românii

Andronescu: Ioan Rus voia să transmită ALTCEVA, nu a jignit românii
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    11 Iun 2015   •   20:21

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu susţine că ministrul Ioan Rus, colegul ei de partid, de fapt nu a jignit românii care au plecat să muncească în străinătate, ci încerca să spună că mai bine s-ar întoarce în ţară.

 
Declaraţia Ecaterinei Andronescu vine după ce ministrul Transporturilor Ioan Rus a declarat referitor la cei din diaspora: „Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă".
 
"Nu este arogant (Ioan Rus - n.r.), nu ştiu ce s-a întâmplat. L-a luat gura pe dinainte, cert e că a făcut un lucru extraordinar de urât. Cât îl cunosc, n-aş spune că asta e natura lui, de a adresa expresii licenţioase, mai degrabă cred că l-a luat gura pe dinainte şi încerca să explice că mai bine oamenii s-ar întoarce în ţară", a spus senatorul PSD Ecaterina Andronescu, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Vicepreşedintele PSD a prezentat apoi scuze românilor jigniţi de ministrul demisionar Ioan Rus.
 
"Trebuie să prezint scuze oamenilor care l-au auzit. Şi copiilor, şi femeilor, şi celor care s-au simţit ofensaţi de această exprimare extrem de licenţioasă pe care a avut-o domnul Ioan Rus. L-a luat gura pe dinanite (...) E o situaţie extrem de neplăcută", a spus Ecaterina Andronescu.

Citiţi şi Radu Tudor: Gestul lui Ioan Rus seamănă a "apucătură NAZISTĂ". Cariera lui politică S-A ÎNCHEIAT azi
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close