Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Gestul lui Ioan Rus seamănă a "apucătură NAZISTĂ". Cariera lui politică S-A ÎNCHEIAT azi

Radu Tudor: Gestul lui Ioan Rus seamănă a "apucătură NAZISTĂ". Cariera lui politică S-A ÎNCHEIAT azi

Radu Tudor: Gestul lui Ioan Rus seamănă a "apucătură NAZISTĂ". Cariera lui politică S-A ÎNCHEIAT azi
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    11 Iun 2015   •   19:45
Ministrul demisionar de la Transporturi, Ioan Rus, este cunoscut pentru aroganţa sa, iar odată cu jignirile pe care le-a adus azi românilor plecaţi din ţară, cariera sa politică s-a încheiat, a apreciat joi, analistul politic Radu Tudor.
 
Declaraţia lui Radu Tudor vine după ce ministrul Transporturilor Ioan Rus a declarat referitor la cei din diaspora: „Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă".
 
"Ioan Rus este cunoscut pentru aroganţa pe care o degajă de foarte multe ori, pentru atitudinea sfidătoare pe care o afişează în raport cu mulţi semeni de-ai săi, este un personaj de la care unii s-ar fi aşteptat la astfel de afirmaţii jignitoare, alţii nu", a spus Radu Tudor, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Mai mult, jurnalistul este de părere că, declaraţia de astăzi a lui Rus a pus capăt carierei sale politice şi nu corespunde cu doctrica social-democrată.
 
"Cunoscându-l ca ministru, ca lider PSD, jignirile acestea în masă demonstrează, în primul rând, că are foarte puţin de-a face cu social-democraţia. Să jigneşti milioane de femei şi copii înseamnă că faci parte dintr-o doctrină extremistă, nu una social-democrată. Şi mai demonstrează că această carieră politică extrem de controversată a lui Ioan Rus s-a încheiat astăzi, el nu mai poate reveni în viaţa politică sau publică, pentru că i se va reaminti de fiecare dată această chestiune jignitoare", a spus Tudor.
 
Totodată, analistul politic a rămas neplăcut surprins de atitudinea celor doi lideri PSD, premierul Victor Ponta şi ministrul Ioan Rus, care nu şi-au prezentat scuze.
 
"Sunt foarte neplăcut surprins că prim-ministrul şi ministrul demisionar al Transporturilor nu au cerut scuze public (...). Mă aşteptam ca odată cu această demisie să vină şi scuze publice, Ioan Rus să spună că a avut un moment de rătăcire, ceva, orice. Dar faptul că ei doi nu au prezentat scuze public femeilor şi copiilor jigniţi îmi spune că ceva e profund în neregulă în zona de stânga şi în actuala guvernare. E o chestiune fără precedent în politica românească, eu nu ţin minte ca cineva să fi făcut milioane de femei curve", a comentat Radu Tudor.
 
"Ce a făcut Ioan Rus are un efect asupra guvernului şi asupra PSD şi e o jignire fără precedent cu atât mai mult cu cât ea nu e însoţită de nişte scuze", a adăugat jurnalistul.
 
Mai mult, Radu Tudor apreciază că gestul lui Ioan Rus seamănă a "apucătură nazistă", explicând că "ei făceau jigniri în masă".

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close