Antena 3 CNN Politică Antonescu: Ceea ce s-a întâmplat astăzi dovedeşte că funcţionarea statului de drept este o certitudine

Antonescu: Ceea ce s-a întâmplat astăzi dovedeşte că funcţionarea statului de drept este o certitudine

Antonescu: Ceea ce s-a întâmplat astăzi dovedeşte că funcţionarea statului de drept este o certitudine
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    06 Iul 2012   •   22:26

Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că votul privind suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu dovedeşte că funcţionarea statului de drept este o certitudine.

"Astăzi, deşi a fost o zi tensionată, precum toate cele din urmă, s-a întâmplat un lucru normal, un lucru care dovedeşte că funcţionarea statului de drept, a structurilor democratice ale statului Român este o certitudine. Dreptul Parlamentului prevăzut în Constituţie de a lua o asemenea decizie nu a fost contestat de nimeni, nici de preşedintele suspendat, dl. Traian Băsescu şi odată cu această decizie şi cu referendumul care va avea loc democraţia şi statul de drept din România dau o probă de maturitate", a spus Antonescu, vineri seară, după suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Crin Antonescu a anunţat vineri că se va retrage temporar din funcţia de lider al liberalilor, pe perioada în care va fi preşedinte interimar al României.



Citeşte şi: Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, preia interimatul funcţiei de şef al statului

Guvernul se va reuni sămbătă pentru organizarea referendumului de suspendare a preşedintelui

Băsescu a sesizat Curtea Constituţională. Care este motivul preşedintelui României



×
Subiecte în articol: Crin Antonescu stat de drept
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close