Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre alianţa cu PDL: Până în 2016 sub nicio formă, există încă lucruri de netrecut

Antonescu, despre alianţa cu PDL: Până în 2016 sub nicio formă, există încă lucruri de netrecut

Antonescu, despre alianţa cu PDL: Până în 2016 sub nicio formă, există încă lucruri de netrecut
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    06 Mar 2013   •   16:18

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri că nu vede posibilă o alianţă cu PDL mai devreme de anul 2016, când au loc alegeri parlamentare, precizând că în acest moment există încă "multe lucruri foarte serioase şi importante de netrecut" în relaţia cu democrat-liberalii.
   
Antonescu a fost întrebat cum vede afirmaţia liderul PDL, Vasile Blaga, despre o viitoare alianţă între PNL şi PDL.
   
"Nu se poate pune şi nu se va putea pune sub nicio formă, cel puţin până în 2016 până la scandenţa acestui contract între noi şi alegători, problema vreunei alte alianţe pe care PNL să o încheie. Împărtăşesc în jumătate aprecierea dnului Vasile Blaga, dacă e vorba de nişte programe ideologic de dreapta sigur că există o anumită compatibilitate. Există încă multe alte lucruri, foarte serioase, foarte importante şi de netrecut, care ne despart de PDL, aşa cum este el în acest moment", a susţinut Crin Antonescu, citat de Mediafax.
   
Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, marţi, că i se pare "foarte firească" o alianţă cu PNL, însă exclude o colaborare cu Dan Diaconescu, iar referitor la o variantă de guvernare cu social-democraţii a spus că "în politică niciodată nu poţi să spui nu", deşi în 2009 s-a opus unei alianţe cu PSD.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu pdl presedinte PNL
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close