Antena 3 CNN Politică Antonescu îi cere Marianei Câmpeanu să ia în calcul demisia

Antonescu îi cere Marianei Câmpeanu să ia în calcul demisia

Antonescu îi cere Marianei Câmpeanu să ia în calcul demisia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    20 Feb 2014   •   17:23

Preşedintele PNL Crin Antonescu i-a recomandat ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, să analizeze posibiltatea demisiei din funcţie ca urmare a scandalului privind pensionarea soţului acesteia.

Premierul Victor Ponta a afirmat că o va susţine pe Mariana Câmpeanu în postul de ministru al Muncii atât timp cât preşedintele Traian Băsescu nu argumentează cu dovezi acuzaţiile la adresa acesteia, precizând că îşi apără în aceste condiţii toţi miniştrii, dar şi că va cere instituţiilor statului să verifice problemele semnalate.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, că face apel la ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, să-şi prezinte demisia dacă ştie că soţul ei nu este invalid şi nu are niciun handicap care să îl încadreze în gradul întâi de invaliditate.

Ministrul Mariana Câmpeanu i-ar fi dat soţului său în 2005, când conducea Casa de Pensii Ilfov, pensie şi indemnizaţie de însoţitor, în urma încadrării în gradul I de invaliditate, drepturile fiind acordate în baza unor "acte neclare şi diagnostice discutabile", afirmă Centrul de Investigaţii Media.

Informaţiile apar într-un material de presă publicat marţi de Centrul de Investigaţii Media.

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, afirmă că materialul de presă despre pensionarea soţului său a avut "drept unic scop denigrarea" ei şi a familiei, printr-un demers "nedeontologic şi nesusţinut de dovezi concrete", demnitarul adăugând că analizează posibilitatea de a da în judecată autorii.

Citeşte şi:

Băsescu îşi ascunde disperarea sub atacuri abjecte. Cătălin Câmpeanu: Tatăl meu este un om bolnav, certificatele medicale dovedesc acest lucru


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close