Antena 3 CNN Politică Antonescu: Rezultatul votului depăşeşte aşteptările optimiste, îi urez succes lui Ponta

Antonescu: Rezultatul votului depăşeşte aşteptările optimiste, îi urez succes lui Ponta

Antonescu: Rezultatul votului depăşeşte aşteptările optimiste, îi urez succes lui Ponta
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Mai 2012   •   20:49

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, după anunţul din Parlament oficial privind învestirea Cabinetului Ponta, că rezultatul votului depăşeşte aşteptările optimiste, menţionând că îi urează succes premierului Victor Ponta, informează Mediafax.
   
Antonescu a spus că Guvernul Ponta reprezintă singura şansă pentru România. Liderul PNL a menţionat că îi urează succes lui Ponta.
   
"Este un rezultat elocvent, care depăşeşte aritmetic şi aşteptările cele mai optimiste. Este un rezultat care arată că, aşa cum apreciat încă înainte de moţiunea de cenzură, un Guvern al USL era singura şansă în acest moment pentu România", a spus Antonescu.

"Doresc succes acestui Guvern în care PNL este implicat cu toată răspunderea şi cu toată solidaritatea şi încă o dată sper că vom avea de-a face cu un Guvern care poate pentru prima oară să nu promită decât ceea ce poate face şi să facă tot ceea ce a promis", a mai spus Antonescu.
  
El a adăugat că majoritatea parlamentară care s-a constituit la învestirea Guvernului este suficientă pentru a garanta sprijin parlamentar unui Guvern care-şi va urmări pas cu pas programul limitat, dar foarte concret.
   
Guvernul condus de Victor Ponta a fost învestit, luni, de Parlament, cu 284 de voturi "pentru" şi 92 de voturi "împotrivă", conform rezultatului anunţat oficial în plen.
   
Rezultatul votului a fost anunţat de către secretarul Camerei Georgian Pop. Votul a fost secret, exprimat cu bile.
   

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close