Antena 3 CNN Politică Antonescu: Şansele moţiunii de cenzură sunt de până la 40%

Antonescu: Şansele moţiunii de cenzură sunt de până la 40%

Antonescu: Şansele moţiunii de cenzură sunt de până la 40%
11 Iun 2010   •   04:24

Preşedintele PNL a declarat, joi seară, la Buzău, că şansele ca moţiunea de cenzură a PSD să treacă sunt de până la 40%, menţionând, pe de altă parte, că liberalii care nu vor vota în favoarea acesteia vor fi excluşi din partid.
"Estimarea mea, foarte sincer, este că şansele de a trece nu sunt însă foarte mari. Cele 20 şi ceva de voturi necesare sunt greu de reunit, dar are şanse până în 40 la sută, consider eu. Noi încercăm să facem tot ce putem pentru a convinge pe toată lumea, în primul rând pe cei de la PD, pentru că e în joc mai mult decât ce e la o moţiune obişnuită. Nu mai e vorba de un joc politic sau de altceva. Aceste măsuri odată intrate în vigoare sunt greu de reparat chiar dacă peste o lună ei s-ar răzgândi", a spus Antonescu.

El a mai precizat că liberalii care vor vota împotriva moţiunii de cenzură vor fi daţi afară din partid, fără doar şi poate.

"Noi am anunţat de mai multe vreme lucrul acesta. Eu am încredere în parlamentarii noştri, însă e o regulă tacită. Într-un asemenea moment, în care n-am avut nici o discuţie contradictorie, nu există nimeni care să şi fi exprimat o altă părere asupra faptului că Guvernul trebuie să plece, aşa fel încât absenţa sau un vot în contradicţie cu poziţia partidului ar însemna excluderea din partid, fără nici un fel de dubiu", a spus Antonescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close