Antena 3 CNN Politică Antonescu spune că Becali rămâne în Comisia juridică, dar nu precizează dacă va fi pe locul PNL

Antonescu spune că Becali rămâne în Comisia juridică, dar nu precizează dacă va fi pe locul PNL

Antonescu spune că Becali rămâne în Comisia juridică, dar nu precizează dacă va fi pe locul PNL
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    18 Feb 2013   •   16:37

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, răspunzând unei întrebări, că deputatul George Becali va rămâne membru în Comisia juridică, din partea uniunii.

"Este e o chestiune care ţine de Camera Deputaţilor, după părerea mea, da (rămâne la Comisia juridică - n.r.), pentru că este un deputat care a făcut o opţiune pentru o comisie, care a fost votat de plen, ca atare, nu mai este o problemă a PNL", a răspuns Antonescu.

Întrebat dacă Becali rămâne pe locul PNL în Comisia juridică, şeful liberalilor a răspuns:

"Discutaţi chestiunea asta la grupul parlamentar din Cameră".


Deputatul George Becali a declarat, luni, că îşi va anunţa demisia din PNL în plenul Camerei Deputaţilor şi că va rămâne parlamentar independent afiliat la grupul USL, precum şi membru din partea Uniunii în Comisia juridică.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat în urmă cu o săptămână că George Becali a demisionat din PNL şi va activa ca parlamentar independent.

Anterior, Becali spusese, după ce a fost condamnat de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu suspendare, că vrea să demisioneze din PNL pentru a nu-i face rău preşedintelui Crin Antonescu, dar a precizat că va rămâne în partid, dacă şeful PNL îi va cere asta.

George Becali a fost condamnat definitiv de instanţa supremă, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, pedepse similare fiind dispuse şi în cazul gărzilor sale de corp.





×
Subiecte în articol: Crin Antonescu George Becali
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close