Antena 3 CNN Politică Anunțul lui Ludovic Orban: Adina Vălean și Siegfried Mureșan propunerile României pentru comisarul european

Anunțul lui Ludovic Orban: Adina Vălean și Siegfried Mureșan propunerile României pentru comisarul european

Anunțul lui Ludovic Orban: Adina Vălean și Siegfried Mureșan propunerile României pentru comisarul european
Sursa foto: sursă foto: Gov.ro
06 Noi 2019   •   14:18

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, după ședința de Guvern la care a participat și președintele Klaus Iohannis, că propunerile României pentru postul de comisar european pe Transporturi sunt europarlamentarii Siegfried Mureșan și Adina Vălean.

„După consultarea lui Klaus Iohannis, am luat decizia împreună să trimitem către Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, doi candidați pentru funcția de comisar european. E vorba despre Adina Vălean și Siegfried Mureșan. De asemena, voi trimite o solicitare către președinții celor doua Camere ale Parlamentului de a organiza audierea in comisiile de specialitate pentru candidatul decis de președintele Comisiei Europene”, a declarat Ludovic Orban la sfârșitul ședinței de Guvern.

Citește Și Ludovic Orban: „N-am găsit pe nimeni în Guvern. Aștept să fac febră musculară de la semnat demiteri”

Citește Și Klaus Iohannis, mesaj tranșant la prima şedinţă a Guvernul Orban: „Va fi foarte greu de construit bugetul pe anul viitor. PSD a depăşit orice imaginaţie”

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close